vineri, 27 martie 2015

Vegeta un ajutor de nadejde in bucatarie

Sa fii ambasador este o mare onoare si imensa provocare.Un titlu frumos la care viseaza orice gospodina care pune suflet in farfuria cu mancare.Imi aduc aminte cu mare drag ziua cand am facut pentru prima oara cunostinta cu ,,VEGETA,, eram casatorita de putin timp si incercam sa impresionez prin ceea ce asezam pe masa ,o colega de munca mi-a recomandat cu multa caldura vegeta .https://www.facebook.com/VegetaRomania Aici pe pagina gasiti mereu inspiratie ,concursuri si multe idei pentru o masa plina de savoare .Pasiti cu incredere pe pagina Vegeta unde si acum este in desfasurare un minunat concurs.

Am fost foarte multumita ca vegeta a transformat preparatele mele in farfurii de neuitat.Vegeta contine o combinatie de legume si codimente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria nimanui.Chiar daca au trecut 50 de ani de cand vegeta a descoperit formula originala acest codiment este inca popular printre gospodine pentru ca vegeta a incercat sa nu puna stapanire pe aromele mancarii,ei au incercat sa intensifice aromele mancarii de aceeaia iubim vegeta si acum.Un alt sortiment de la vegeta pe care il ador este ,,Vegeta Naturella,,cand ai copii incerci sa le oferi doar ce este mai bun asa am descoperit noi acest produs pe care il recomandam cu mare drag si cu multa incredere.
Un lucru interesant pe care nu il stiam despre vegeta pe langa faptul ca este un codiment daca veti da cautare pe google veti descoperi si un personaj de actiune dintr-o serie de benzi desenate japoneze.

Vegeta a fost si va ramane aliatul principal al gospodinelor care pun dragoste in oala.

Ce presupune statutul de blogger oficial Vegeta:
Blogul castigator va gazdui bannere cu castigatorii concursului Vegeta pe care il va organiza clientul pe Facebook.
Bannerele vor fi postate timp de doua saptamani ,in timp se vor primi mai multe detalii despre acest concurs.
Oprovocare frumoasava fi coordonarea unei campanii de suflet in care alaturi de alti voluntari va trebui sa gatim o masa delicioasa pentru copii unui centru de plasament asta mi se pare o treaba minunata in care sunt convinsa ca oricare ar fi castigatorul va pune atat suflet cat si gust .Va trebui sa ne prezentam experienta de blogger Vegeta in doua articole pe blogul personal.Vei fi anuntat pe pagina de Facebook Vegeta ca Blogger Oficial ,clar o mare onoare.Periodic ,vor fi distribuite link-uri spre articole interesante de pe blogul tau pe pagina de Facebook Vegeta.
 Gatitul din
dragoste ofera mancare pentru suflet.Cu Vegeta alaturi nu dai gres niciodata♥.

2 comentarii:

  1. Elena, cred ca poti sa fii ambasador Vegeta. Stiu ca esti pasionata de mancare si gatesti cu mult drag. Ne incanti mereu cu tot felul de bunatati.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Liliana multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase stii bine ca te respect si apreciez tot ceea ce faci te imbratisez cu drag si din suflet iti multumesc ♥♥

    RăspundețiȘtergere