3 buc dovlecei
1 buc ceapa
2 buc cartofi
1 buc telina
3 cuburi maggi legume
1,5 l apa
sare
piper
2 linguri de smantana
cateva suvite de baicon
ulei
Spalam si curatam legumele.
Taiem cuburi si calim in putin ulei toate legumele.
Presaram putina sare si piper .Cand sunt gata calite adaugam supa pe care am obtinuto din cele trei cubulete de maggi pe care le-am dizolvat in apa calda.
Gustam si potrivim de sare .Cand legumele au fiert strecuram legumele si le blendam ,adaugam iarasi in oala in care a fiert crema adaugam usturoiul pisat fin ,smantana o amestecam cu putina supa si o adaugam in oala mai adaugam din supa ramasa cand am strecurat legumele pana credem noi ca e consistenta dorita.Lasam la foc mic cat sa mai dea un clocot.
Servim supa cu crutoane sau baicon prajit in tigaia fara ulei.
Pofta mare!
Gatiti cu drag♥
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu