sâmbătă, 28 martie 2015

Supa crema de dovlecei

Ingrediente
3 buc dovlecei
1 buc ceapa
2 buc cartofi
1 buc telina
3 cuburi maggi legume
1,5 l apa
sare
piper
2 linguri de smantana
cateva suvite de baicon
ulei
Spalam si curatam legumele.
Taiem cuburi si calim in putin ulei toate legumele.
Presaram putina sare si piper .
Cand sunt gata calite adaugam supa pe care am obtinuto din cele trei cubulete de maggi pe care le-am dizolvat in apa calda.
Gustam si potrivim de sare .Cand legumele au fiert strecuram legumele si le blendam ,adaugam iarasi in oala in care a fiert crema adaugam usturoiul pisat fin ,smantana o amestecam cu putina supa si o adaugam in oala mai adaugam din supa ramasa cand am strecurat legumele pana credem noi ca e consistenta dorita.Lasam la foc mic cat sa mai dea un clocot.

Servim supa cu crutoane sau baicon prajit in tigaia fara ulei.
Pofta mare!
Gatiti cu drag♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu