vineri, 20 martie 2015

Prajitura cu bilute de branza si cocos


Ingrediente

Bilute de branza
250 gr branzica de vaci
50 gr zahar pudra
50 gr nuca de cocoa
2 galbenusuri
3 linguri de amidon

Blat
5 oua
150 gr zahar tos
3 linguri ulei
50 gr cacao
1 lingurita praf de copt
100 gr faina
esenta rom un capacel

Crema 
100 gr ciocolata
50 gr frisca
1 lingura cocos
Modul de pregatire

Intr-un bol vom pune branza de vaci o amestecam bine cu o furculita adaugam zaharul pudra amestecam in continu daca doriti puteti folosi si mixerul punem galbenusul si amidonul si amestecam bine sa se incorporeze toate ingredientele.



In tava vom aseza hartie de copt facem bilute le asezam in tava si pana e gata si compozitia de blat vom baga tava la rece.

Blatul.
Separam albusul de galbenus si mixam albusul cu un praf de sare treptat adaugam zaharul si mixam pana devine o compozitie lucioasa gen compozitie bezele.
Separat amestecam galbenusul cu uleiul apoi vom adauga peste albusuri mixand usor.
Faina o vom incorpora cu praful de copt si cu cacaua  si o vom adauga treptat in compozitia noastra.

Turnam compozitia peste bilutele noastre si dam la cuptor pret de 25 de minute la foc mediu incercam cu scobitoarea sa vedem cand e gata.

Cand e rece vom punea deasupra crema pe care am facuto din frisca batuta amestecata cu ciocolata topita ,presaram deasupra putina nuca de cocos.


Pofta mare!
Si gatiti cu drag.

2 comentarii: