sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Negreasa cu ciocolata si pere

Ingrediente
5 oua
100 gr zahar
2 tablete ciocolata neagra
1 pachet de unt
un praf de sare
un capacel esenta rom
175 gr faina
1 lingura praf de copt
2 pere
Modul de pregatire
Batem albusul cu praful de sare si adaugam zaharul treptat.
Cand albusurile  sunt batute  bine adaugam galbenusurile  si  mixam usor.


Rupem ciocolata bucati si o topim pe baie de aburi,untul il taiem cubulete si il amestecam bine cu ciocolata.

Cand untul e  bine  incorporat in ciocolata turnam compozitia peste oua si mixam ,adaugam esenta  de  rom,praful de copt il incorporam in faina si la  final adaugam lingura cu lingura toata faina mixam bine  compozitia.


Incingem  cuptorul,tapetam o tava de copt  cu  hartie pentru  copt turnam compozitia  in tava si dam la cuptor  pret de 15  minute ,intre timp  vom curata para si o vom taia cubulete.

Dupa  15  minute scoatem tava din cuptor  si presaram deasupra perele  taiate  cuburi ,dam iarasi la  copt pana trece proba  cu  scobitoarea.






Pofta  mare! si  gatiti  cu  drag.♥

2 comentarii: