Ingrediente
200 gr de unt
150 gr zahar pudra
2 oua
200 ml lapte
2 linguri cacao
200 gr faina
3 linguri fulgi de ciocolata
3 linguri nuca de cocos
1 pl zahar vanilat
1 pl praf de copt
o picatura esenta rom
Ingrediente frosting
250 ml frisca
100 gr ciocolata cu lapte
1 lingura cocos
1 lingura cacaua
Modul de preparare
Untul la temperatura camerei taiat in cubulete il vom pune intr-un vas si il vom mixa impreuna cu zaharul pudra pret de 4 minute pana capata o consistenta cremoasa.
200 gr de unt
150 gr zahar pudra
2 oua
200 ml lapte
2 linguri cacao
200 gr faina
3 linguri fulgi de ciocolata
3 linguri nuca de cocos
1 pl zahar vanilat
1 pl praf de copt
o picatura esenta rom
Ingrediente frosting
250 ml frisca
100 gr ciocolata cu lapte
1 lingura cocos
1 lingura cacaua
Modul de preparare
Untul la temperatura camerei taiat in cubulete il vom pune intr-un vas si il vom mixa impreuna cu zaharul pudra pret de 4 minute pana capata o consistenta cremoasa.
Treptat vom adauga ouale unul cate unul mixam usor,apoi vom adauga laptele avem grija sa fie caldut nu rece,amestecam nuca de cocos cu cacaua si fulgi de ciocolata si le vom adauga in compozitia noastra la final amestecam praful de copt cu faina si adaugam cate un pic in compozitie continuand sa mixam usor spre final vom pune si mirodeniile.
Vom pune compozitia cu o lingura in formele de hartie care la randul lor au fost asezate in forma de copt .Dam la cuptor pret de 20 minute la o temperatura medie..Cand sunt gata le vom lasa sa se raceasca si vom pregati frostingul.
Vom bate frisca,topim ciocolata pe baie de abur,o adaugam in frisca batuta impreuna cu cocosul si cacaua.
Decorati cu ce doriti noi am ales inimioare de la dr. oetker
Pofta mare si gatiti cu drag
din aceasta compozitie au iesit 18 buc medii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu