joi, 8 ianuarie 2015

Cupcakes cu nuca de cocos si fulgi de ciocolata

Ingrediente
200 gr  de  unt
150 gr zahar pudra
2 oua
200 ml lapte
2 linguri cacao
200 gr faina
3 linguri fulgi de ciocolata
3 linguri nuca de cocos
1 pl zahar vanilat
1 pl praf de copt
o picatura esenta  rom

Ingrediente frosting
250 ml frisca
100 gr ciocolata cu lapte
1 lingura cocos
1 lingura cacaua
Modul de preparare
Untul la temperatura camerei taiat in cubulete il vom pune intr-un vas si il vom mixa impreuna  cu zaharul pudra pret de 4  minute pana  capata o consistenta cremoasa.
Treptat vom adauga ouale unul cate unul mixam usor,apoi vom adauga laptele  avem grija  sa  fie  caldut  nu  rece,amestecam nuca  de cocos cu cacaua si  fulgi de ciocolata  si  le  vom adauga  in compozitia  noastra  la  final amestecam praful de copt cu faina si  adaugam  cate un pic in compozitie continuand sa  mixam usor spre final vom pune si mirodeniile.

Vom pune  compozitia  cu o lingura  in formele de hartie care la randul lor au fost asezate in forma de copt .Dam la cuptor pret de 20  minute  la  o temperatura  medie..Cand sunt gata le vom lasa sa se raceasca si vom pregati frostingul.

Vom bate frisca,topim ciocolata pe baie de abur,o adaugam in frisca batuta impreuna cu cocosul si cacaua.
Decorati cu ce doriti noi am ales inimioare de la dr. oetker 

Pofta mare si gatiti cu drag 
din aceasta compozitie au iesit 18  buc medii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu