Ingrediente
500 gr scarita afumata
2 cepe
2 morcovi
1 buc pastarnac
1 bucatica telina
1 ardei gras rosu
1 cutie rosii in sos
2 leg. patrunjel
7 cartofi mari
cimbru
leustean
piper
bors
delikat de legume
Scarita am taiato am clatito in cateva ape si am puso la fier cu un litru jumate de apa.
O lasam sa dea in clocot pentru o jumate de ora.
Legumele au fost curatate spalate si taiate toate cubulete.
Adaugam ceapa lasam sa dea un clocot apoi treptat vom adauga morcovul,telina si pastarnacul.Asezonam cu putina sare sau un pic de delikat apoi punem ardeiul lasam sa dea intr-un clocot dupa care vom pune si cartodii care i=am taiat tot cubuei,punem o legatura de patrunjel asezonam cu putin piper si lasam sa mai dea un clocot dupa care adaugam rosiile si o lingura de ulei la final adaugam,cimbru,leustean si inca o legatura de patrunjel imoreuna cu borsul potrivim de acru si de sare mai lasam un clocot .
Pofta mare! si gatiti cu drag ♥♥♥♥
500 gr scarita afumata
2 cepe
2 morcovi
1 buc pastarnac
1 bucatica telina
1 ardei gras rosu
1 cutie rosii in sos
2 leg. patrunjel
7 cartofi mari
cimbru
leustean
piper
bors
delikat de legume
Scarita am taiato am clatito in cateva ape si am puso la fier cu un litru jumate de apa.
O lasam sa dea in clocot pentru o jumate de ora.
Legumele au fost curatate spalate si taiate toate cubulete.
Adaugam ceapa lasam sa dea un clocot apoi treptat vom adauga morcovul,telina si pastarnacul.Asezonam cu putina sare sau un pic de delikat apoi punem ardeiul lasam sa dea intr-un clocot dupa care vom pune si cartodii care i=am taiat tot cubuei,punem o legatura de patrunjel asezonam cu putin piper si lasam sa mai dea un clocot dupa care adaugam rosiile si o lingura de ulei la final adaugam,cimbru,leustean si inca o legatura de patrunjel imoreuna cu borsul potrivim de acru si de sare mai lasam un clocot .
Pofta mare! si gatiti cu drag ♥♥♥♥
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu