luni, 26 ianuarie 2015

Aripioare dulci - picante

Ingrediente
1 kg aripioare
sare
piper
2-3 linguri ulei de masline
5 catei usturoi
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri sos Heinz Worcester
4 linguri sos Heinz chilli
1 lingura miere  de albine
100 ml sos Heinz Usturoi
Pentru garnitura
7 cartofi medii
sare,piper cimbru si boia  de ardei dulce

Spalam aripiarele .
Le stergem .
Intr-un bol amestecam toate ingredientele .
Aripioarele le asezonam cu putina sare si piper,dupa  care  le  vom adauga  in bolul nostru cu marinata, avem grija ca marinata  noastra sa acopere aripioarele   in totalitate.
Le vom lasa la rece peste noapte sau cateva ore.
Pregatim o tava de copt eu pun mereu si hartie pentru copt in tava.
Cartofi au fost curatati ,taiati cuburi si amestecati cu sare,piper,cimbru si putina  boia dulce asezam cartofii in tava peste ei  asezam aripioarele .Am pus folie de aluminiu si dam la cuptor .Dupa 15  min. scoatem folia  si lasam sa se rumeneasca in  voie.Daca sosul este prea mult il mai puteti scurge  insa la  mine  sa  contopit de  minune  cu cartofii.
Merg de  minune  cu o bere  rece.

Pofta mare! si gatiti cu drag♥♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu