duminică, 30 noiembrie 2014

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

 
Ingrediente
1 tavita copanele de pui
1 lingura delikat de pui
piper,cimbru,boia de ardei
sare daca mai trebuie
ulei de masline 2 linguri
6 cartofi  mari
2 linguri de pesmet
cimbru
piper mozaic
boia de ardei
ulei de masline
3 catei de usturoi
Copanelele au fost parlite daca e cazul apoi spalate,adaugam delikat cu gaina,piper,cimbru si putina boia si sare daca e cazul adaugam uleiul de masline amestecam bine si lasam la marinat cateva ore.
Cartofi curatati ,spalati si taiati cuburi ii amestecam cu toate codimentele uleiul si pesmetul amestecam  bine .Punem in tava copanelele cu cartofii punem folie de aluminiu si dam la cuptor cel mult o ora ,jumatate de ora lasam folia apoi o dam jos sa se rumeneasca.

Pofta mare!
Serviti cu ce acreala doriti noi am facut o salata de varza.
Gatiti cu drag♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu