marți, 25 noiembrie 2014

Ciorbita de curcan cu taitei de casa

Ingrediente
3 aripi de curcan
1 ceapa mare
2 morcovi
1 buc. telina
1 buc.radacina pastarnac
1 buc. ardei gras
rosii intregi de la sun food
patrunjel verde,cimbru si leustean
piper
delikat cu legume
bors
taitei facuti in casa dintr-un ou si faina cat cuprinde
3-4 litri de apa
Vom parli putin aripile de curcan le spala si le vom taia in doua.Le vom pune la fiert cu apa si putina sare ,intre timp vom curata legumele si le vom spala.Carnea o vom spumui ori de cate ori este nevoie.Cand carnita este putin fiarta vom pune ceapa tocata fin ,legumele toate le vom taia cubulete si le vom adauga rand pe rand,rosiile vor fi taiate si ele cubulete si adaugam impreuna cu sucul din cutie , potrivim cu putin delikat,piper si punem un pic de verdeata si cimbru aproape de final vom pune taitei si borsul lasam la foc mediu gustam sa vedem ce ne mai trebuie si cu 5 minute de a opri ciorbita adaugam verdeata si  punem capacul .Delicioasa



Pofta mare!


Am pregatit acest preparat pentru concursul aniversar  #8aniSunFood


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu