luni, 4 august 2014

Spaghete cu chiftelute si ciuperci

Ingrediente

1 buc pachet spaghete
1 plic knorr spaghetti napoli
1 lingura ulei de masline
1 buc ceapa medie
1 borcanel de ciuperci
sare,piper,cimbru,busuioc
250 ml apa pentru sos
chiftele de pui cu ciuperci
ingrediente
500 gr carne tocata de pui
2 cepe
4 catei de usturoi
1 lingurita boia
sare,piper,cimbru,marar
1 borcanel de ciuperci

1 buc ou
ulei pentru prajit
faina si pesmet
Incepem cu chiftelutele,tocam ceapa fin o calim putin adaugam ciupercutele care au fost scurse si tocate presaram putina sare si piper si lasam la foc mediu 5-10 minute cat
 sa se inmoaie putin ceapa cand e gata lasam sa se raceasca apoi adaugam compozitia peste carnea tocata unde vom pune un ou ,sare,piper,boiaua de ardei,cimbru si putin marar amestecam bine potrivim de sare adaugam si usturoiul.Vom face bilute pe care le vom trece prin faina amestecata cu pesmet si le vom praji in ulei bine incins pana devin aurii.Le vom scoate pe un servetel de hartite si intre timp punem pastele sa fiarba exact cum scrie pe punga.Cat timp fierb pastele calim o ceapa tocata fin cu o lingura ulei de masline adaugam si ciupercutele lasam putin sa se caleasca dupa care adaugam plicul de knorr spaghetti napoli pe care l-am dizolvat in 250 ml de apa lasam la foc potrivit sa fiarba la final adaugam si chiftelutele in sos sa se imbie toate aromele potrivim dupa gustul fiecaruia cu sare,piper adaugam pastele si servim cu putin busuioc proaspat.
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu