duminică, 15 septembrie 2013

,,Sufleu,, cu branza si kiwi

Ingrediente
  kiwi - 8 buc gelatina - 10 gr apa - 100 ml zahar pudra - 150 gr frisca - 200 ml mascarpone sau crema de branza - 200 gr 

Mod de preparare
Pentru inceput vom pune gelatina la inmuiat in apa rece pentru 15 minute. Curatam fructele de coaja le taiem in cuburi si le nom da in blendar pentru mixare. Intr-o craticioara vom adauga zaharul pudra impreuna cu pireul din kiwi si dam la foc sa fiarba pana se va topi zaharul .Cand se va raci adaugam gelatina amestecam sa se topeasca si sa se incorporeze in compozitie.Frisca batuta o vom amesteca cu branzica dupa care adaugam si pireul de kiwi rece sa fie. Vom trece la montarea sufleului in pahare,pentru a da impresia unui sufleu vom folosi hartie de copt pe care o vom taia in fasii de 5-6 cm le vom lipi de marginea paharului cu scotch si vom pune compozitia in pahar inclusiv cat tine hartia,vom da la rece pana se va intari compozitia scoatem banda de hartie si vom decora dupa bunul plac.
Secretele bucatarului
Un desert delicios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu