sâmbătă, 14 septembrie 2013

Desert cu fructe la pahar

  • Ingrediente

    400 gr fructe de padure
    50 ml frisca lichida
    400 gr ceva fin cu smantana
    100 gr zahar pudra
    2 lg apa
    3 lg de zahar
  • Mod de preparare

    Intr-un vas vom pune cele doua linguri de apa si cele 3 lg de zahar dam focul la mic sa se formeze un sirop, dupa care vom adauga fructele pe care le vom lasa pret de 10 minute la foc mic fara sa amestecam prin ele doar scuturam putin cate putin tigaia pana cand compozitia arata ca un gem. O dam de pe aragaz si o lasam sa se raceasca.
    Frisca am batut-o cu un mixer pana a devenit ferma, frecam crema de branza cu zaharul pudra daca dorim dupa gustul fiecaruia putem adauga si putine mirodenii cum ar fi vanilia. Frisca o amestecam cu crema de branza.
    Obtinem o crema aerata, incepem sa montam desertul in pahare. O lingura de fructe de padure pe fundul paharului crema de branzica si iarasi fructe de padure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu