vineri, 13 septembrie 2013

Chec

Ingrediente



5 oua
200 gr faina
200 gr zahar
1 lingurita praf de copt
2 pl zahar vanilat
4 linguri ulei
un praf de sare
4 linguri cacao
Modul de pregatire
Vom separa albusul de galbenus ,mixam albusurile cu un praf de sare pana se face spuma apoi vom adauga zaharul vanilat si zaharul nu tot odata ci cate o lingura mixand pana compozitia va fi lucioasa si va semana cu o bezea.
Galbenusul il vom amesteca cu uleiul asa ca pe maioneza pana se incorporeaza uleiul in galbenus.Praful de copt il amestecam cu faina si vom incepe sa amestecam ingredientele toate insa nu mai folosim mixerul ci o spatula ,adaugam intai galbenusul cate putin si amestecam pana se incorporeaza dupa care vom adauga si faina.
Compozitia am impartito in doua una ramanand alba in cealata adaugam cacaoa.
Am folosit doua tavite mici pe care le-am imbracat in hartie de copt cu o lingura am pus un strat alb si unul cu cacaoa .
Dam la copt pt 25 minute.

Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu