Ingrediente
Pentru inceput vom bate ouale cu un praf de sare dupa care vom adauga zaharul si zaharul vanilat treptat si vom mixa usor compozitia apoi vom adauga uleiul . Faina am incorporato cu praful de copt si cu cacaoa le-am cernut si apoi le-am adaugat in compozitie mixand usor spre final am turnat si laptele.
Cuptorul este deja pornit ,am tapetat o tava cu hartie de copt
am turnat compozitia si am dato la copt pentru 35 minute.
Cand e gata o lasam la racit pentru a putea fi taiata
patratele.
Cand prajitura e rece vom trece la facut glazura.
Glazura se va face in bain-marie vom adauga laptele apoi zaharul
amestecam sa se topeasca dupa care vom adauga si ciocolata
rupta in bucatele apoi untul lasam sa se topeasca toate si sa
se incorporeze toate ingredientele.
Vom lua glazura de pe aragaz si vom trece prin ea fiecare
bucatica dupa care o vom rostogoli prin nuca de cocos.
Pofta buna!
- Cacao - 2 linguri
- Lapte - 150ml
- Ouă - 3 buc
- Praf de copt - 1 plic
- Sare - un praf
- Ulei de floarea soarelui - 15 linguri
- Zahăr tos - 14 linguri
- Zahăr vanilat - 2 pliculete
- Ciocolată albă - 200 gr
- Nucă de cocos
- Unt - 20gr
- Zahăr - 100gr
- Făină - 18 linguri
- ingrediente pentru glazura 200gr ciocolata alba 200 ml lapte 100gr zahar 200gr unt si nuca de cocos
Pentru inceput vom bate ouale cu un praf de sare dupa care vom adauga zaharul si zaharul vanilat treptat si vom mixa usor compozitia apoi vom adauga uleiul . Faina am incorporato cu praful de copt si cu cacaoa le-am cernut si apoi le-am adaugat in compozitie mixand usor spre final am turnat si laptele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu